AV Media Planet

AV Media Planet

Welkom

Hartelijk welkom op de website van AV Media Planet. Wij hopen u met deze website een indruk te geven van onze werkzaamheden en specialiteiten, onze klantvriendelijkheid en service maar vooral onze passie voor audio- en video-installaties in de breedste zin van het woord!

Trots

In de afgelopen 40 jaar heeft AV Media Planet meer dan 10.000 klanten voorzien van audiovisuele apparatuur of AV-installatie, en daar zijn we trots op. Of het nu gaat om aanleg, verhuur, onderhoud of het verhelpen van een storing, uw wens of idee staat bij ons altijd centraal.

Specialisme

Naast het leveren,installeren en onderhouden van een geluids- of videoinstallaties is AV Media Planet gespecialiseerd in het leveren van van audio-installaties die speciaal bedoeld zijn voor het versterken van het gesproken woord. Elke installatie bestaat in principe uit 3 belangrijke elementen. 1: de microfoon(s), 2: de DSP (digitale sound processor) en versterker(s), 3: de luidsprekerzuilen. Met onze jaren lange ervaring weten wij precies welke elementen het beste bij elkaar passen waardoor het mogelijk is om in elke situatie een goede spraakverstaanbaarheid te waarborgen.

Missionstatement

Onze missie is om in alle gevallen u als klant centraal te stellen. Bij elke opdracht zullen wij kernwaardes hanteren die overeenkomen met, eerlijkheid, oprechtheid, duurzaamheid, het milieu en de wereld van morgen.

Slot

Ten slotte wensen wij u veel plezier met de informatie op onze website en bedanken u voor het bezoeken daarvan. Mocht de informatie aanleiding geven tot vragen, dan horen wij dat graag. De specialisten van AV Media Planet denken graag met u mee! Na inventarisering van uw wensen maken wij altijd een vrijblijvende en transparante offerte voor u, niet één prijs maar elk artikel apart benoemd. Ervaar onze ouderwetse klantvriendelijkheid en service, wij komen graag met u in contact!

U kunt contact opnemen met onze verkoopafdeling per mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of per telefoon 010 - 2 460 460.

 Beeld en projectie  Audio Interactieve whiteboards   Narrowcasting
 videoconferencing  Besturingssystemen  Ledverlichting  Hifi